VOORSTELLING PATER MOESKROEN WEDEROM VERPLAATST

Het is helaas onvermijdelijk. De voorstelling ‘Pater Moeskroen Geeft Een Rondje’ wordt voor de 2e keer verplaatst. Ook op Zaterdag 22 Mei kunnen we, door de beperkingen rondom Covid-19, geen publiek ontvangen in onze Theater Zaal. We zijn met Pater Moeskroen op zoek gegaan naar een nieuwe datum en hebben moeten concluderen dat er voor 2021 geen opties meer zijn. De nieuwe datum ligt dus in 2022. Noteer in de agenda: Zaterdag 9 April 2022 komt Pater Moeskroen om 20:00u eindelijk naar Theater de Borgh. De tickethouders voor de voorstelling van 22 Mei 2021 krijgen automatisch een ticket voor deze voorstelling. Aangezien we verwachten dan meer dan 115 personen in de zaal te mogen toelaten, is de voorverkoop (voor deze extra tickets) weer gestart.